BOKA EN PLATS

Varmt välkomna att boka en blats via knappen nedan eller scanna

QR-koden!

VÅRT UTBUD

STÄLLPLATS

En mindre plats. För dig som vill stanna en kortare tid med fri tillgång till dusch och toalett.TÄLTPLATS

Sätt upp tältet i en skön miljö med vattnet bara ett stenkast från tältduken. Vi erbjuder fri tillgång till dusch och toalett samt att priset inkluderar fri parkering av en styck bil eller motorcykel intill. Området för våra tältande gäster är avskilt mitt på campingen borta från all biltrafik. Tältplats gäller för små till medelstora tält.


CAMPINGPLATS

För dig som vill stå med husvagn, husbil eller större tält. Vi erbjuder fri tillgång till dusch och toalett, vi har 36 platser med tillgång till el och ett antal platser utan. Området har stora öppna ytor med plana och lättåtkomliga områden även för större fordon. Underlaget är gräs och inte grus vilket minimerar smutsen ni drar in i era husbilar/husvagnar. 


SÄSONGSPLATS

Alla våra säsongspaket är beräknade exkl. el (el tillkommer vid utcheckning). Säsongskorten betalas senast 2 veckor före ankomst. Har ni några frågor angående säsongspaketen eller är nyfikna på att bli en av våra säsongare? Tveka inte att maila eller ringa oss redan idag! 


PRAKTISK INFO

Öppetider:

Campingen öppnar den 9 April 2022

Reception 9.00-19.00

(högsäsong)

Utcheckning 12.00


Kan ni inte komma? Avboka gör ni senast dagen innan via mail eller telefon! 

Blir ni sena? Anmäl sen ankomst genom att ringa i förväg under dagen. Receptionen stänger 19.00, försäkra er om att vi finns på plats så behöver ni inte vänta på att få komma in!

Sen utcheckning? Vi löser det! För 100kr kan du vänta med att checka ut fram till 17.00.

Alla våra priser är inklusive moms och i svenska kronor.


Vi har campingen öppen med begränsade telefon- och receptionstider från och med 2021-09-01 - 2021-09-30. Ni är hjärtligt välkomna att ringa/maila oss för mer information angående höstperioden.

I dessa tider önskar vi att ni håller er friska! Vi vill därför påpeka vikten av att tvätta era händer och hålla god hygien. Vi ber er även att stanna hemma om ni visar symptom för sjukdom för att minimera smittspridningen av Covid-19, du vet aldrig vem du möter som befinner sig i en riskgrupp.

På vår camping har vi stora öppna ytor med stora campingplatser, nyrenoverade lättskötta lokaler så som servicehus och reception för att vi ska kunna minimera riskerna  för smittspridning och vi önskar att ni alla tar samma ansvar så vi håller oss friska tillsammans!


Vänligen följ folkhälsomyndighetens rekomendationer:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/

Latitud 56.9983 Longitud 16.5172

 
 
 
 
 

KONTAKT & PLATS

TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS - VI PRATAR GÄRNA MED DIG!